Kjøpe Bitcoin

Kjøp

Du trenger å kjøpe Bitcoin for å tjene penger på Bitcoin. Følger du digitale valuta ser du at valutaene stiger i verdi rett foran øynene på deg. Det er frustrerende å se at du kan tjene penger uten å gjøre det. Du må derfor gjøre noe for å tjene penger. Du må komme i gang. Følg med på kursen. Sider som https://coinmarketcap.com/ gir deg muligheten til å følge kursen på de største digitale valutaene. Bitcoin er den største og den som har verdt mest. Det er også andre det er verdt å følge. Du bør også følge andre for å bedre forstå hvordan Bitcoin vil utvikle seg fremover. Følger du andre digitale valuta og hvordan de utvikler seg kan du se om noen kan ta opp konkurransen med Bitcoin.

Bitcoin er den første digitale valutaen. Det utvikles nå mange andre. Det er bra fordi utviklingen av andre digitale valuta hjelper Bitcoin med å bli bedre kjent og bli mer autoritær. Det jeg mener med dette begrepet er at Bitcoin blir en selvfølge når andre digitale valuta utvikles. Bitcoin er det mest kjente og blir mindre og mindre skummelt jo mer digital valuta som utvikles. Det er viktig for prisen av Bitcoin at digitale valuta ikke blir sett på som skummelt. Digital valuta og Bitcoin er viktig for hvordan folk tenker om valuta og hvordan folk ser på valuta som en måte å holde verdier.

Kjøpe bitcoin

Sparing er for alle

Alle bør spare for å gjøre seg klar for alderdom og en roligere tilværelse. Bitcoin er en god måte å gjøre seg klar for alderdommen. Du kan legge penger i Bitcoin nå for deretter å vente på at verdien skal bedre seg. Det sies at Bitcoin fortsatt bør gå 10-15 ganger før den roer seg ned. Er du arbeidende nå, men ønsker deg noen rolige dager i fremtiden? Da kan det være smart å kjøpe Bitcoin nå. En hel Bitcoin koster i skrivende stund rundt 150.000 norske kroner. Kjøper du en hel Bitcoin nå og den stiger 10 gangern om noen år har du plutselig 1,5 millioner kroner. Det er en ganske god investering. Tenk deg om den går høyere og du får en høyere avkastning enn de 10 gangene. Da snakker vi fin pensjon.

Det kan derfor være smart å legge litt mer penger i Bitcoin enn å bare kjøpe 1. Har du litt mer penger kan du jo kjøpe 10. Det er et begrenset antall Bitcoin og maksimalt 21 millioner. På denne måten vet du at det ikke kan trykkes mer Bitcoin når en bank eller annet trenger mer penger. På denne måten fungerer Bitcoin som en aksje, men med det unntak at aksjen ikke kan vannes ut. Det vil si at din andel Bitcoin ikke kan bli svakere fordi noen kan lage flere Bitcoin. En Bitcoin er en Bitcoin og den har du uansett. Ingen kan vanne ut denne eiendelen som gjør det litt lettere å holde på den/de over tid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *